Home » TV&Video » 261 megapixel för proffsen

261 megapixel för proffsen

Ni kanske har hört talas om Red som enligt företaget själva sägs vara en revolution inom professionella videokameror. Kamerorna används redan flitigt i flera Hollywoodproduktioner. Nu är nästa generation på väg och den har en upplösning på 261 megapixel!

Den nuvarande varianten Red One går löspå 17500 dollar. Red One ska ge samma kvalitet som en 35mm filmkamera och kostar bara en bråkdel av denna. Det unika med Red är att den är uppbyggd av moduler. Du kan själv designa den för att passa just ditt projekt. Vill du ta stillbilder med den är det inga problem. Reds nya system kallasDSMC – Digital Stills and Motion Camera. Och när det kommer i vår, får nog Hasselblad och konkurrenterna på mellanformatsmarknaden se upp. Fast det återstår ju att se vad priset hamnar någonstans. De nya modellerna kommer i två varianter. Du kan läsa mer på:

http://www.red.com

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments