Home » Webben » Antivirus ett måste för alla?

Antivirus ett måste för alla?

Alla har vi minst en gång bråkat med antivirus program som lovat guld och gröna skogar men som i slutändan bara segat ner din dator och gjort den obrukbar.

Det finns en djungel av olika program på nätet, bland annat Avast som är helt gratis, Panda, F-secure, Norton paketet etc etc. Frågan består dock, vilket ska du köpa??

Det finns ett otal guider på nätet som beskriver vilket program som är ”bäst”. Jag har dock hittat en guide som är värd att läsa som finns på Mjukvara.se, denna guide beskriver om fördelarna med antivirusprogram och tipsar dig om F-Secure vilket i sig fungerar bra men kanske inte är mitt förstaval. Denna guide kan hjälpa dig att köpa antivirus program som fungerar bra.

Själv kör jag endast med Avast, som du kan hitta på www.avast.com, jag tycker absolut detta fungerar utan problem, det är gratis och kräver väldigt lite av din dator vilket betyder att du kan köra med detta program även om du har en äldre dator, nått som tex Norton inte klarar av lika lätt.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments