Home » Webben » Har du nånsin behövt juridisk hjälp?

Har du nånsin behövt juridisk hjälp?

Det kan ibland vara svårt och hitta folk med juridiska kunskaper, på nätet hamnar ibland lite i kläm när man pratar om copyright tvister och domän tvister tex.

Det är inte lättare hemma heller, man kan få problem med frugan eller mannen och tvingas dela upp allt som man äger och har vilket inte är speciellt kul. På nätet finns en tjänst som heter Avtal24 och där kan man hitta olika juridiska avtal som skyddar dig i privatlivet som i tjänsten.

Dom har text privatavtal, samboavtal, sekrestessavtal (bra på nätet) etc. Det känns som denna tjänst är kanon och nått som är billigare än en ”fysisk” advokat.

Nedan ser ni ett citat om Avtal 24:
”Avtal24 gör juridiken tillgänglig för privatpersoner och företagare via en unik applikation där du blir din egen jurist. Via ett pedagogisk flöde ställs du inför val och skräddarsyr ditt avtal utifrån dina behov. Vill du ha support erbjuder vi även tjänsten via telefoni. Vi gör juridiken tillgänglig för de som behöver den. Avtal24 expanderar nu kraftigt och vår ambition är att bli den största aktören inom juridik på nätet. Målet är att på samma sätt som nätmäklarna förändrade aktiehandeln att flytta den juridiska kunskapen till kunderna.”

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments