Home » Multimedia, Webben » Spotify verkligen värt miljarder?

Spotify verkligen värt miljarder?

Går det verkligen så bra för Spotify, man hör rapporter om att folk får sina låtar bortplockade, mindre och mindre låtar finns kvar och välja på samtidigt som dom erbjuder lite mer udda konton. Gratis konto tex kostar inget men man får bara spela musik i 20 timmar per månad.

IDG rapporterar att företaget är värt 2,2 miljader kronor. Det roliga är att när man läser artikeln ser man att moderbolaget gjorde en förlust på 5 miljoner medans dotterbolaget i Sverige gjorde en vinst på 1.8 miljoner. Tycker det är rätt häftigt hur företagen lyckas vända pengar ut och in med diverse små filialer och bolag i olika länder. Man gör några miljoner i vinst och värderas upp till 2,2 miljarder kronor 🙂

Tror Spotify har förlorat mycket på att dom inte kunna lansera sig i USA ännu, medans andra företag i USA har lanserat sina program som tex Pandora. Deras app är tex gratis till Ipad/Iphone, sug på den ni Spotify 🙂

1 Comment

  1. Sara skriver:

    Finns det några andra tjänster som liknar Spotify som går att använda i Sverige? Pandora går ju inte att använda.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments