Home » Multimedia » Starcraft 2, bra eller dåligt?

Starcraft 2, bra eller dåligt?

Har suttit och spelat Starcraft 2 i några dagar nu och har upptäckt en del nya saker med spelet jämfört med Starcraft 1.

Spelet är absolut inte lika linjärt och mer strategi krävs, man kan inte springa in med 20 st ”super” enheter rakt in i en bas utan man måste ha strategi för att klara av en rusch. Själva singleplayer delen har grymt snygga filmsekvenser och multiplayer funkar bra och utan lagg.

Tycker kanske inte att alla raser är fullständigt balanserade i dagsläget. IDG menar på att Blizzard ”inte tagit några risker”. Frågan är om man verkligen ska ändra mycket på ett vinnande koncept. Det lilla dom har gjort kräver redan en del av datorn, dock går det att lira på mycket äldre burkar om man kör på lägsta inställningarna.

Tycker Blizzard har lyckats bra med spelet, dock svider det att det kommer två spel till för Zerg och Protoss. Känns som dom gnider ut mer pengar ur kunderna även fast det går bra för företaget. Vad tycker ni?

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments