Home » Multimedia » Popcorn hour vs Tvix

Popcorn hour vs Tvix

Är du lika gammal som jag, så är en jukebox lika med en stor klump som spelar vinylsinglar. Jag vet, jag är gammal. Dagens jukebox är inte större än en pocketbok och kan spela de flesta digitala format. Men inbyggd hårddisk är boxarna suveräna på att lagra bilder, filmer och musik. Givetvis kan du även streama material från din dator eller NAS (mer om det i kommande post). Vilken multimediabox ska man välja då?  Det är inte för att jag själv har en Tvix M 6500A och min kompisPopcorn hour A-110, som jag tycker att Tvixen är bäst. Förutom att den är snyggare och har en inbyggd fläkt, så tycker jag att den är enklare att ställa in. Det verkar också som att uppdateringarnaav firmware kommer lite snabbare till Tvixen. Men båda ger fantastisk HD-bild i 1080p när man spelar MKV-filer h.264. Det som talar för Popcorn, är bättre trådlöst stöd och ett billigare pris.

http://www.tvix.co.kr/Eng/products/HDM6500A.aspx

http://www.popcornhour.com/onlinestore/

Tags:

2 Comments

  1. James Bond skriver:

    Popcorn äger Twixen Big time !!!!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments