Home » Gadgets » Ipad, köpa eller inte?

Ipad, köpa eller inte?


Jaha då har man verkligen kommit till vägskälet, ska man köpa en Ipad eller inte? Sitter i dagsläget i USA på semester hos svärmor och är enormt sugen på att beställa hem en ny Ipad med Wifi funktion som en surf leksak.

Dock har jag ett problem, jag gillar och undersöka saker och ting så jag har läst en bunt med recensioner (http://www.aftonbladet.se/pryl/article7362426.ab) och artiklar om Ipad och alla kommer till samma slutsats, “köp en Ipad om du har råd”. Det ger mig faktiskt mer beslutsångest om jag verkligen ska ha en. Känns som jag kan göra det mesta på min laptop och Nokia mobil i dagsläget. Kommer också byta upp mig till en ny Iphone 4 nästa månad så frågan består om jag verkligen har nytta av den mer än att frugan kan läsa böcker på den.

Seriöst nu, vad tycker ni? Ge mig tankar som verkligen övertygar mig istället för Apple Rox etc

Tags: , ,

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments