Home » Foto » AG-HMC41E när du producerar för webben

AG-HMC41E när du producerar för webben

Panasonics nya AVCHD kamera spelar in på SD/SDHC-kort, vilket gör den lätt och smidig. Tyvärr har den en cmos-sensor som drar ner bildkvaliteten lite jämfört med storebror AG-HMC151E. Men vad kan man förvänta sig av priset som ligger på 30 000:-. Är du bland de första som handlar, får du dessutom redigeringsprogrammet Edius Neo 2 på köpet. Vill du ha proffsigt ljud måste du köpa till en XLR-adapter som ligger på dryga 3000:- plus en mikrofon. I övrigt kan du plåta stillbilder med 10.6-megapixel upplösning. Kameran har också ansiktsigenkänningsfokusering samt en tryckkänslig skärm där du kan peka var fokus ska ligga. För dig som producerar material till webb är det här en höjdarkamera som är snabb och enkel att använda. Från det att du skjutit ett inslag kan du skicka upp det på nätet på ett kick! Men vill du ha ännu vassare bilder med broadcastkvalitet, rekommenderas AG- HMC151EU.
http://www.panasonic-broadcast.com/en/AVCCAM/HMC41E_Videos.php

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments