Home » Foto » Skicka bilder live från kameran till webben

Skicka bilder live från kameran till webben

Canon samarbetar sedan en tid med Livebloggen där bilder tagna med Canon EOS 1D Mk II, EOS 5D Mk II samt EOS 50D, kan direktpubliceras via Livebloggens tjänst ”Shoot it live”, från kamera till webb inom loppet av några sekunder. För att kunna använda dig av tekniken behövs dels en wlan sändare, som finns som beställningsvara hos de flesta återförsäljare och fotobutiker. Dels behövs en batteridriven 3G router som även gör det möjligt att skicka dina bilder direkt till din ftp-server. Systemet har använts av flera större nyhetsredaktioner i landet under våren. Tjänsten fungerar även för videoklipp.www.livebloggen.se

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments