Home » TV&Video » En miljon kronor för Bang&Olufsens nya 103″

En miljon kronor för Bang&Olufsens nya 103″

Här kan man snacka om skrytvärde bland kompisarna! Bang & Olufsens nya BeoVision 4-103 är naturligtvis något alldeles extra i designväg. Fattas bara annat när apparaten går lös på 900 000 kronor med väggfäste och 1 100 000:- med golvstativ. Men hur är det med tekniken? Som vanligt köper B&O in prylar från andra tillverkare och ger dem en touch av dansk design. Således är det Panasonics TH-103PF9 skärm som används i B&Os plasma-tv. Med plasmatekniken på utdöende skulle jag aldrig köpt det här monstret. Vänta På OLED-skärmarna istället. De kommer att ge mycket bättre bild än vad B&Os skrytbygge kan prestera.

Annonsen finns på YouTube.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments