Home » Data, Datatillbehör » 8 terabyte lagring på Western Digitals nya NAS

8 terabyte lagring på Western Digitals nya NAS

På 8 tb får man in en hel del musik, foton, filmer och filer. Fördelarna med en NAS (Network Attached Storage) är många. Du behöver inte ha din dator igång för att dela filer med andra, du har en säker lagring som stödjer många olika RAID-system. Du kan enkelt byta ut hårddiskar i din Nas om de skulle gå sönder eller om du vill uppgradera. Western Digitals nya new 8TB ShareSpace NAS kostar $1,700 i USA, vilket blir 12 cents per GB.

Från Nasen kan du enkelt streama filmer till dina mediaboxar, Xbox 360 eller PS3. Nasen blir hjärtat i din samling av digital media som alltid är lätt åtkomlig för alla familjemedlemmar. Har du ännu ingen NAS, så är det dags att skaffa en!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments