Home » Foto » JVC GZ-X900 videokameran som alltid är med

JVC GZ-X900 videokameran som alltid är med

Ibland vill man inte släpa runt på både en stor videokamera och en vanlig kamera. Tänk om det fanns en liten fickmodell som tog både bra bilder och filmade i full HD. Det finns det och den heter ”Everio X” GZ-X900. Tillverkare är förstås JVC och de flesta känner säkert till deras Everio-serie vid det här laget. Nytt för denna videokamera är att den kan spela in slow motion i 600 fps (frames per second). Du kan också ta snabba stillbilder av motorcykelåkare eller andra actionbilder i en upplösning av9 megapixel och15 fps, och 5.3 megapixel i en hastiget av 60 fps. Men smakar det så kostar det. Kameran lanseras i juni till priset $1000. Vad den kommer att kosta i Sverige är ännu inte klart.

everio-x-stuff-006

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments