Home » Gadgets, Multimedia » Nu kommer E-boken på bred front

Nu kommer E-boken på bred front

Amazon var först med sin Kindle – nu kommer Onyx med sin Boox e-reader. Det handlar om små handhållna läsare för e-böcker som ska ta upp kampen med den vanliga pappersvarianten. Kanske är det en generationsfråga, men själv skulle jag inte byta ut pocketboken på semestern mot en lcd-skärm. Boox-e readern har en 6 tums skärm med 16 nyanser av grått, 512 MB inbyggt minne, Wi-fi, text-to speech och stöd för de vanligaste filformaten. Pris är oklart.

1 Comment

  1. Boktoken skriver:

    håller med, tror inte heller på e-böcker. Däremot tror jag att alltfler väljer att lyssna på böcker, det är rätt skönt att slippa vända blad… : )

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments