Home » Foto » Kaos på Fotomässan i Göteborg

Kaos på Fotomässan i Göteborg

Fotomässan pågår för fullt på Svenska Mässan i Göteborg. Men utställarna hade nog inte räknat med den massiva publikanstormningen. En timme efter öppningen var rulltrappan upp till andra våning avstängd och helt tjock med folk. Journalister och utställare fick därmed leta sig andra vägar in till mässan. Vad gäller ackrediterade journalister, hade man helt glömt bort dessa. Vare sig pressrum eller pressbiljetter fanns att tillgå. Vissa journalister försågs med utställarkort och andra, som ringt och fått svaret ”det är bara att komma hit med giltigt presskort”, vägrades inträde. Tekniktokig.se kom in och berättar om nyheterna på mässan.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments