Home » Foto, Fotoböcker » Bästa Photoshopboken

Bästa Photoshopboken

Ska du köpa en enda photoshopbok, ska du köpa Scott Kelbys ” Adobe photoshop för digitalfotografer”. Jag lovar, du kommer inte att bli besviken. Boken passar både för nybörjare och för den som är lite mer avancerad. Scott Kelby är ju gurun på området och skriver med glimten i ögat. Han tar upp precis de bitarna du behöver. Är du nybörjare rekommenderar jag att du läser boken från början, annars kan du hoppa till de avsnitt du vill lära dig mer om. Kelby skriver rakt på utan omskrivningar och det tycker jag är skönt. Att kunna slå upp ett trick och snabbt komma igång utan en massa tjafs. Den engelska upplagan är på 480 sidor och det blir många trick det. Den svenska översättningen beräknas bli klar under våren. Har du en äldre photoshop t. ex CS3 kan du ju köpa den boken på svenska. Det är inte så stor skillnad. Oavsett vilken du väljer, är detta ett måste i bokhyllan.

Jag ger den 4 tekniktokar i betyg av fem möjliga!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments