Home » Data » Samsung X360 vs Macbook Air

Samsung X360 vs Macbook Air

Koreanska Samsung satsar hårt på design och gör det bra! Nya bärbara 13-tums datorn är lättare än Apples Macbook Air om än marginellt. Den finns i två modeller precis som Macbooken, kostar ungefär samma och har likvärdiga prylar under skalet. Jag föredrar PC framför Mac alla dagar, men jag måste ju säga att Macbookens borstade aluminiumhölje är snyggare än Samsungen. För mig är en av de viktigaste ingridienserna i en bärbar dator – batteriet. Och på den punkten briljerar X360 med 10 timmars drifttid! Hemligheten ligger i ett nytt sexcellsbatteri. En Macbook Air kan man köra i max två timmar om man har tur. Priset ligger runt 16 000 kronor, men då sitter en vanlig hårddisk i. Den som vill glänsa med en supersnabb SSD får hosta upp ytterligare 5000:-.

 http://www.aftonbladet.se/pryl/dator/article4246409.ab

http://www.samsung.com/global/experience/ifa2008/ifapress/html/popup_notepc01.html

1 Comment

  1. Jonas skriver:

    Synd att det inte finns Någon pc-tillverkare som kan mäta sig med apples design…

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments