Home » Multimedia » Sonys OLED Walkman (NWZ-X1000)

Sonys OLED Walkman (NWZ-X1000)

Till våren kommer denna ”Ipod-dödare” till Sverige. Tre tums tryckkänslig OLED-skärm och digital brusreducering ska få köparna på fall. Med trådlös WiFi-uppkoppling får du bland annat möjlighet till podcasting och videor på Youtube.

Grabbarna på Stuff Magazine har testat modellen i Japan och är inte så imponerade av användarinterfacet. Men som de säger, det kanske förbättras innan modellen kommer ut i handeln. NWZ-X1000 kommer i två varianter på 16 resp. 32 GB och ska matcha Ipod touch i pris (runt 3000 kronor för 16 GB). Tekniktokig.se tror att det här kan bli en höjdare, för visst ser den läcker ut?!?

 Sonys Oled Walkman in action

http://www.prylportalen.se/artikel/oled-walkman_fran_sony_090120110042-051.html

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments