Home » Data, Program » Tappat lösenordet till Vista eller XP?

Tappat lösenordet till Vista eller XP?

Har du liksom jag dåligt minne? Alla har säkert glömt av ett lösenord någon gång. Men vad gör man om det är lösenordet till inloggningen på datorn? Du kanske har flera datorer som du inte använder så ofta. Och nu kan du inte komma på vad det där infernaliska lösenordet är….

Lugn, det finns en räddning! Även om den kommer att kosta dig några kronor, så är det väl investerade pengar. För vad är alternativet, installera om hela windows är inte så roligt. Active Password Changer 3,5 Professional kostar 50 dollar. Det finns även en billigare DOS-variant som kostar 40 dollar. Båda klarar jobbet galant med att återställa ditt lösenord för Vista, XP eller NT. Du behöver inte installera eller konfigurera om något i systemet. När du startar programmet får du upp en lista på alla lokala användare. Du väljer enkelt vilket login du vill återställa. Spioner och andra suspekta individer kan använda programmet till att logga in som en speciell person med blankt lösenord. Likaså kan programmet återställa eller ändra säkerhetsrestriktioner som ”account is disabled”, ”password never expires”, account is locked out”, ”user must change password at next logon” och ”logon hours”.  

Progrmmet hittar du på: http://www.password-changer.com/

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments