Home » Foto, TV&Video » Äntligen – videokamera med SSD och full HD!

Äntligen – videokamera med SSD och full HD!

Jag efterlyste häromdagen en videokamera med full HD upplösning och SSD hårddisk. Och så nästa dag finns den här! Det är Samsung som ligger helt rätt i tiden med sin nya H-serie videokameror. Värstingmodellen H 106 har en SSD hårddisk på 64 GB. Det innebär att du kan spela in upp till 12 tim video i full HD-kvalitet (h.264 komprimering). H 106 kommer till Sverige i april. De billigare modellerna i H-serien har mindre lagringskapacitet och ska finnas till försäljning i mars. Fördelen med SSD (Solid State Disc) är att den är helt tyst, supersnabb och saknar mekansika delar som lättare kan gå sönder.

http://www.idg.se/2.1085/1.204309/full-hd-kamera-med-saker-lagring

http://prylzonen.se/2009/01/06/samsung-hmx-h106-full-hd-digital-videokamera-med-64gb-ssd/

1 Comment

  1. Peter skriver:

    Wow. den vill jag ha! fast tittar man på videon verkar den väldigt liten??? Jag gillar lite större kameror. Men, man ska inte gnälla, den verkar kanon!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments