Home » TV&Video » Nya videokameror från Canon

Nya videokameror från Canon

Canon visade upp nya HD-videokameror på CES-mässan. Vixia heter serien och innehåller Canons nya DIGIC DV III image processor. Den ska enligt reklamen ge ”stunning color reproduction, clarity and enhanced noise reduction.”  Godbitar som 8.0 Megapixel stillbilldstagning, ansiktsigenkänningsteknologi och en avancerad exponeringsautomatik lovar gott. Kamerorna spelar in på flashdrive och/eller flashkort. Det verkar som det börjar bli dags att skaffa en HD-kamera, men då vill jag ha en inbyggd hårddisk. SSD skulle väl vara ett ypperligt alternativ till videolagring, eller hur Canon?

http://www.ces-show.com/0258/canon/camcorders/vixia-camcorders/

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments