Home » Gadgets » Ipoden slutar tillverkas

Ipoden slutar tillverkas

En av Apples mest kända och populära produkter genom tiderna, iPod:en, har nu slutat tillverkas av Apple. IPod var en mp3-spelare som kom i många olika format, antingen som en mycket liten variant, bara som ett litet chip, som enkelt kunde fästas på kläderna när man skulle ut och jogga, eller också stor som dagens mobiltelefoner med en skärm som kunde visa foton och videos. De modeller som kommer att tas bort ur sortimentet är iPod Shuffle och iPod Nano och istället kommer det enbart vara iPod Touch som fortfarande går att köpa.

Med smarttelefonernas utveckling har iPoden och övriga mp3-spelare på marknaden nästan spelat ut sin roll. Idag går det att ha massor av musik, videos och foton i smarttelefonen, plus mycket mer. Men motsvarigheten till den smidiga iPod mini att ta med på löpturer finns inte längre!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments