Home » Gadgets » Samsung Galaxy S8 och S8+

Samsung Galaxy S8 och S8+

Det nya inom teknikvärlden är att det snart släpps en helt ny telefon från märket Samsung. Den nya telefonen som går att förbeställa kallas Samsung S8 och det går också att beställa Samsung S8+. Något som de nya modellerna ser till att uppfylla är att förändra hela vår syn på mobiltelefoner, då man kan konstatera att det är de coolaste telefonerna som lanserats i teknikbranschen. Därför kan man faktiskt säga att både designen på telefonerna men även användarupplevelsen kommer inte att göra någon missnöjd, och det är något som kommer fascinera en.

När det kommer till den omtalande Infinityskärmen kan man säga att den är täckt på hela fronten, och ser därmed till att skapa ett intryck av telefoner som är helt gränslösa. Knapparna på båda telefonerna är på ett snyggt sätt integrerade anpassas därmed till skärmläget. Med andra ord är det en telefon man inte kommer ångra att man köpte!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments