Home » Gadgets » Nokia 3310:s återkomst

Nokia 3310:s återkomst

Minns du Nokias gamla mobiltelefon, 3310, vars rykte är att den är oförstörbar och batteriet kan hålla en evighet? Den återkommer nu i ett helt nytt format, men dock med många liknande egenskaper som den klassiska 3310:an hade.

Priset väntas ligga på ca 500 svenska kronor, eller 50 EURO. Enligt Nokia själva så ska telefonen klara av att vara igång en månad utan att behöva laddas. Batteritiden på en månad är då telefonen används är i standby-läge. Telefonen kommer att laddas via en Micro-usb port. Skärmen kommer att vara 2.4 tum och det kommer att finnas 4 st olika färger att välja mellan, till en början. Nokia beskriver de färgerna som: en glansig varm och röd färg, glansig gul, mörkblå matt yta och grå med matt yta. Telefonen kommer att ha en kamera med 2 megapixel. Givetvis kommer även det klassiska spelet Snake att finns med i telefonen, dock med en liten förändring.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments