Home » Okategoriserade » Om sporten simning

Om sporten simning

När det kommer till sporten simning så kan man säga att det idag är ett sätt att försöka mer eller mindre att ta sig fram i vattnet genom att genomföra en rad olika kroppsrörelser. Den allra vanligaste kroppsrörelsen som man ser till att göra för att ta sig fram i vattnet är att genomföra det med hjälp av sina armar och ben för att kunna ta sig fram i vattnet. Det är väldigt olika var någonstans detta kan ske, några kan göra det inomhus och andra kan göra det utomhus. Om det är så att sporten simning håller hus utomhus så är det rätt vanligt att det sker i vattensamlingar som är naturligt skapta idag så som hav, vattendrag eller några sjöar. Men det går också lika bra att genomföra sporten i simbassänger, som kan finnas utomhus eller i väldigt speciellt konstruerade simhallar samt badhus. Det finns totalt fyra olika simsätt och dessa är: ryggsim, frisim, fjärilsim samt bröstsim.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments