Home » Gadgets » Iphone fyller 10 år

Iphone fyller 10 år

I Januari för tio år sedan presenterade Steve Jobs en tekniknyhet på scen som skulle revolutionera världen. Det var den första generationens iPhone som introducerades. Idag ser du iPhones i var och varannan persons hand, och den stilrena och relativt exklusiva telefonen har blivit en del av vardagen.

Många entusiaster har troget följt dess utveckling genom åren och köpt varje ny modell som kommit ut. Sedan den första iPhonen introducerades har telefonen utvecklats markant, och den senaste modellen har en utomordentligt bra kamera, lagringsutrymme och grafik som man aldrig hade kunnat drömma om år 2007. Nu väntar många spänt på den nya generationens iPhone, och förväntningarna är stora!

IPhones kommer alltid att bli ihågkomna i framtiden som den teknikpryl som förändrade människors sociala liv, gjorde vår vardag smidigare på många sätt och gjorde det lättare att hålla kontakten med nära och kära. Samtidigt så är det många som saknar tiden innan man var så ständigt tillgänglig som man är idag.

Det är i alla fall 10 år sedan iPhone kom ut och nu är inte väntan lång tills nästa efterlängtade modell presenteras!

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments