Home » Data » Nörden har blivit en förebild

Nörden har blivit en förebild

Under slutet av 1900-talet så var nörden ett begrepp för en lite enstörig person som höll på med uppfinningar, datorer eller andra udda aktiviteter. Det var nördarna som lärde sig att programmera och använda internet, men snart blev det var mans sysselsättning. Alla ville in på den arena som internet innefattade. Det blev coolt att ha en egen hemsida eller blogg och alla ville åt de kunskaper som nördarna besatt. Detta har lett till att nörd inte längre är ett skällsord. Många kallar sig nördar för att de är didikerade en viss uppgift eller sysselsättning och vill lära sig allt inom ett visst område. Men de verkliga nördarna letar sig snart vidare till nya outforskade områden.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments