Home » Webben » Tekniska gåvor

Tekniska gåvor

presents-1058800_960_720Såhär inför julen så brukar många teknikföretag komma ut med nya produkter för dig att ge bort i present, antingen till andra eller till dig själv. Detta kan handla om allt ifrån nya mobiltelefoner, boxar med filmsamlingar eller digitala CD-skivor. Även Årets Julklapp som utsågs för ett par veckor sedan blev en teknikpryl, då man valde ut robotdammsugaren för att få den ärofyllda titeln. Denna typ utav presenter blir oftast uppskattade utav de flesta, men förutom det finns det många andra bra saker att ge bort.

En annan trevlig sak att ge bort i present är någonting som du kan göra tillsammans med mottagaren. Det kan till exempel handla om en kurs ni kan ta ihop, en resa eller kanske biljetter till ett trevligt evenemang. Om ni båda är sportintresserade så kan kanske hockeybiljetter vara en bra present, då denna sport bjuder på mycket fart och fläkt, samt har sin högsäsong just under vinterhalvåret. Vill man samtidigt passa på att resa ut i världen är ett förslag att ge bort biljetter till hockey-VM som denna gång avgörs i Ryssland, vilket inte är en allt för lång resa bort. Redan nu är Hockey VM 2016 grupper lottade och det kommer därmed finnas chans att se det svenska landslaget göra upp mot hemmanationen, Tjeckien, Schweiz, Lettland, Norge, Danmark och Kazakstan under gruppspelet. Tar man sig sedan vidare kan det komma att bli matcher mot lag som USA, Kanada och Finland. Biljetter till arrangemanget finns att köpa på det internationella ishockeyförbundets hemsida.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments