Home » Gadgets » iPhone S6 och S6 Plus har landat

iPhone S6 och S6 Plus har landat

iphone-6s-shoplemonde-01Det är endast lite mer än ett år sedan Apple senast släppte en ny modell av sin telefon iPhone som har sålts i över totalt 700 miljoner exemplar under åren. Men redan nu har två nya modeller kommit ut på marknaden och skapat ett ha-begär hos mängder utav konsumenter. Telefonerna har fått namnen iPhone 6S och 6S Plus, där det precis som under förra årets släpp är storleken på telefonen som skiljer dem båda ifrån varandra.

Antalet färger som telefonerna släpps i utökas med den nya nyansen roséguld och dessutom är telefonens aluminiumchassi mycket tåligare än den förra modellen. Dessutom ska telefonen vara något tåligare mot vatten jämfört med tidigare telefoner, vilket är någonting som många nog har eftersökt hos Apples produkter. Som vanligt har man även uppgraderat kameran, som numera har 12 megapixlar.

Mobilerna finns att beställa med 16, 64 eller 128 GB minne i din närmaste telefonbutik.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments