Home » Prylar » Quadrocoptern tar över

Quadrocoptern tar över

drone-407393_640Jämt och ständigt kommer det ut nya tekniska prylar på marknaden som tar folk med storm. Här senast kändes det som att var och varannan person gick och köpte sig en GoPro-kamera för att enkelt kunna filma sin vardag. Nu har dock en ny pryl tagit över totalt och den vi pratar om är självklart quadrocoptern eller drönaren som den även kallas för. Dessa flygande små manicker kan för många liknas med radiostyrda helikoptrar, då man styr dem med en liknande kontroll. Dock har de flesta drönare betydligt mer att erbjuda i form utav höjder som de klarar av, samt andra saker de kan göra.

En drönare är nämligen (oftast) utrustad med en liten kamera på undersidan, vilket gör att du kan filma eller ta kort från otroligt höga höjder. Detta kan vara väldigt underhållande till exempel om du befinner dig på en plats där det finns mycket vacker natur, eller om du är vid ett evenemang och vill få till en bra och överskådlig bild. Det är inte bara för skoj som folk använder drönaren och dess kamera, utan allt fler professionella fotografer börjar nyttja dessa. Bland annat kan de passa bra vid en fotografering inför en husförsäljning, där man från luften kan få till en bra bild på huset och dess tillhörande tomt från skyn.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments