Home » Webben » EU skrotar roamingavgifter

EU skrotar roamingavgifter

iphone-410324_640Att surfa i mobilen när du är utomlands har tidigare kunnat sluta i en väldigt dyr räkning. Detta på grund av mobiloperatörernas extraavgifter vid användning av mobiltelefoner utomlands. Den så kallade roamingavgiften har under de senaste åren sänkts ordentligt, men nu ser det ut som den kommer att försvinna helt och hållet. Inatt röstades nämligen EU-kommissionen ja till förslaget att ta bort avgiften.

Som ett första steg kommer man dock redan i april nästa år att rejält sänka avgiften ytterligare en gång innan den slutligen tas bort helt och hållet. Så från och med den 15 juni 2017 så behöver du inte vara rädd för att leta upp tips på restauranger eller sevärdheter när du är ute och reser.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments