Home » Gadgets, Prylar » Samsung Galaxy S6 och S6 Edge

Samsung Galaxy S6 och S6 Edge

Idag lanserar Samsung sina senaste mobiltelefoner Samsung Galaxy S6 och Samsung Galaxy S6 Edge. Telefonen presenterades i mars månad på Mobile World Congress och det blev då klart att man följer i Apples fotspår och lanserar två varianter av telefonen. Dock har Samsung valt att istället för en större modell släppa en som har en böjd skärm som går ut på telefonens sidor. Detta ger telefonen ett flertal olika nya funktioner som inte funnits på Samsungs tidigare lurar.

Några nya funktioner för S5:an jämfört med sina föregångare är att telefonen är kompatibel med trådlös laddning, bättre kamera (16 MP på bakkameran och 5 MP på framkameran) samt en funktion som gör att du kan betala med telefonen likt ett vanligt kreditkort. Dessutom kan man från och med denna Samsung-modell inte längre själv byta ut telefonens batteri. Färgerna som finns att välja mellan är White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz och Emerald Green.

Här i klippet nedanför kan du få en noggrannare titt på de nya telefonerna.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments