Home » Webben » Kriget mellan sociala mediar

Kriget mellan sociala mediar

Sociala medier är en av de idag främsta anledningarna till att folk beger sig ut på nätet. Utbudet av olika nätverk är idag betydligt större än det var för bara några år sedan och i framtiden kommer det dyka upp ännu fler. Företagen köper upp varandra och implementerar nya funktionaliteter för att hålla sig i framkant. Samtliga försöker de med nya funktionaliteter att locka till sig medlemmar och det är egentligen som en litet krig mellan dessa.

I videon nedan har man gjort en animering inspirerad av den populära tv-serien Game of Thrones för att illustrera dessa grupperingar mellan de sociala medienätverken.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments