Home » Webben » Teknikens underbara utveckling

Teknikens underbara utveckling

I och med teknikens ständiga utveckling så kan vi idag dra nytta av nätet på ett helt annat sätt än vi kunde för bara några år sedan. Vi kan på helt nya sätt kommunicera och dela med oss av händelser i våra liv till andra via bloggar, Facebook, Instagram och en mängd andra sociala medier. På bara några sekunder kan du nå ut till en stor massa av människor som du antingen känner personligen, eller endast via något digitalt nätverk. De sociala upplevelserna sker alltså i stor utsträckning via dessa medier och det är även så man idag håller kontakten med folk.

Att skrapa en skraplott till exempel, är idag något som vi kan göra på ett flertal olika vis tack vare vår tekniska utveckling. Förr vara man tvungen att bege sig till närmaste kiosk eller spelombud för att köpa sig en lott. Idag kan du med några klick på datorn köpa dig en digital lott som skrapas med din datormus. Någonting som är det senaste är dock att köpa sin lott via mobilen och med hjälp av ditt finger skrapa lotten direkt på skärmen. Detta ger en mer verklighetstrogen känsla mer likt den klassiska lotten i papp.

När vi ändå är inne på spel så finns det flera andra exempel på hur tekniken har förändrat vår syn på detta. Att spela spel som craps eller poker var förr någonting som endast de mest förmögna hade råd att göra. Både för att det kostade mycket att spela samt att man fick resa långa sträckor för att komma till närmaste kasino. Dessutom fanns det strikta regler kring klädsel och så vidare för att besöka dessa platser. Idag kan du när du vill och för nästan vilken summa du än har råd med vara med och spela de populära spelen. Nätet har fullkomligt exploderat med spelsajter som erbjuder dig som spelare att ta del av spelupplevelsen direkt ifrån ditt hem. För den som känner att budgeten spricker så kan bonusar som är väldigt populära att använda vara räddningen. Med hjälp av dessa kan du vara med och spela utan att behöva lägga ut allt för mycket egna pengar.

Hur framtiden kommer att se ut inom det sociala spelet eller inom spelens värld går inte riktigt att säga, men man kan ha en föraning om att tekniken kommer fortsätta att följa med. Kanske blir det till slut så att all skolundervisning sker digitalt i form av föreläsningar via webben (vilket är något som redan förekommer i viss mån) eller så försvinner alla bibliotek och vi lånar istället böcker digitalt över nätet.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments