Home » Gadgets » Iphonens utveckling

Iphonens utveckling

Ända sedan släppet år 2007 så har iPhonen varit ett fenomen som både hyllats och hånats. Vid släppen av nya modeller köar folk till butikerna för att vara först med att få den nya ”nallen” och inuti i stort sätt vilken butik du än äntrar så kan du hitta produkter som på något vis är kompatibla med den populära telefonen.

the-evolution-of-the-iphone-home-screen-0Under åren som har gått så har inte bara utsidan förändrats, utan även insidan och dess funktioner har fått ett antal uppfräshningar. Operativsystemet iOS har gjorts både snabbare och har integrerat en mängd nya funktioner och program som gör mobilen mer användarvänlig.

Det är inte bara tack vare Apple själva som detta har skett, utan även den stora ökningen av applikationer att ladda hem har gjort att iPhonen idag fungerar till så mycket mer än bara någonting att ringa telefonsamtal med. I oktober 2013 passerade man gränsen med över en miljon appar tillgängliga att ladda ner ifrån App Store.

iphoneHur framtiden ser ut för iPhonen är det ingen som vet. Det går ständigt rykten kring vilka funktioner som kommer att vara tillgängliga på nästkommande modell och

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments