Home » Gadgets, Prylar » Tekniska modellfordon

Tekniska modellfordon

aw-yama-buggyUtöver de klassiska teknikprylarna som datorer och mobiler så finns det ju andra tekniska saker som man kan underhålla sig med. En sådan pryl är radiostyrda bilar av olika slag. Att köra runt med ett litet fordon och styra den med hjälp av en handkontroll verkar vara underhållning som fungerar för alla åldrar. De flesta kanske direkt tänker på radiostyrda bilar, men sanningen är att det finns radiostyrda fordon i alla möjliga modeller och storlekar. Utöver fordon som körs på väger så finns det även de som färdas i luften eller på vatten.

Vill man ha lite mer ordentliga prylar så kan man kika mer på den så kallade radiostyrda modellsporten. Här används lite mer rejäla fordon som man tävlar med på speciella banor. Det brukar ibland arrangeras evenemang där fantaster kan mötas och dela tjusningen med sporten med varandra. Är du intresserad av att kika mer på denna något okända men ack så underhållande sport så kan det eventuellt finnas en aktiv förening någonstans i din närhet som du kan gå med i.

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments