Home » Prylar » Vad föredrar du, lånade eller egna 3D-glasögon?

Vad föredrar du, lånade eller egna 3D-glasögon?

När man går på bio idag så sänds filmerna väldigt ofta i versionen ”3D”. 3D ger ett häftigare och mer inlevelsefullt intryck då det i vissa scener framstår som att händelser i filmer sker ”utanför” duken. Åskådarna upplever det då mer som att dem är med och medverkar i filmen än att dem sitter och åskådar den.

För att kunna se film i 3D måste du ha ett par specialdesignade glasögon. Dessa kallas 3D-glasögon och finns oftast att låna på biografen där du ska se filmen. På senaste tiden har det dock varit mycket diskussion kring dessa glasögon då folk tycker det är ofräscht att man delar ut glasögon som andra haft innan. Därför har man nu på vissa biografer börjar sälja 3D-glasögon för att folk ska kunna köpa sina egna. Idén med detta är självklart att man sa kunna återanvända dem och inte behöva köpa nya varje gång (eller låna). Vad föredrar du, egna eller lånade 3D-glasögon?

Tags: ,

Leave a Reply

Copyright © 2009-2012 · Tekniktokig.se Vi recenserar hårdvara och tillbehör · All Rights Reserved · Posts · Comments